imagebar Image 1 imagebar Image 2 imagebar Image 3 imagebar Image 4 imagebar Image 5 imagebar Image 6 imagebar Image 7 imagebar Image 8 imagebar Image 9 imagebar Image 10 imagebar Image 11 imagebar Image 12

Monitoring

Diensten

Met het netwerk video systeem van securimon heeft u controle. U bent verlost van uw zorgen en heeft alle voordelen van een effectief systeem met een hoge graad van accuratesse: Een 24/7 videomonitoring is de ideale oplossing om op afstand elke situatie te verifiëren en op de gepaste manier onmiddellijk en efficiënt te reageren. De opdrachtgever ontvangt voor elke aansturing een e-mail waarop de calamiteit beelden te zien zijn. Op het moment dat het daadwerkelijk om een calamiteit gaat heeft u een grote hoeveelheid tijd bespaard en nog belangrijker u krijgt een hogere prioriteit bij de politie waardoor de responstijd lager is en de inbrekers kortere tijd krijgen om toe te slaan. Dit vergroot de pakkans van kwaad willenden en scheelt aanzienlijk in mankracht en dus in kosten.

Het monitoren van videobeelden leveren u heel wat voordelen op:

 
- Live camera monitoring op afstand
- Eenvoudige en toekomstvaste integratie
- Schaalbaar en flexibel
- Kosten besparend
- Preventieve werking aan uw veiligheid en eigendommen
- Eenvoudig te koppelen aan onze centrale

Welke camerasystemen voor u het beste zijn? Daar willen onze cameraspecialisten graag met u over praten. Over de extra veiligheid die hiermee samen gaat en over de preventieve werking.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op middels onze contactpagina.